Blogs

Blogs

Decoflame - Bio ethanol haard - design sfeerhaard - Automatische inbouw biohaarden - Vrijstaand

Decoflame bio-ethanol haarden zijn ideaal voor nieuwbouw of appartementen. Dit type woningen hebben vaak geen rookkanaal, waar het niet is toegestaan om een traditionele haard te plaatsen of waar geen gas aanwezig is.

4_hybrid-square (18)

Bio-ethanol haarden van Decoflame zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook zeer eenvoudig in onderhoud. Het onderhoud van onze bio-ethanol haarden is minimaal en gemakkelijker dan bij een traditionele haard op hout of gas.

20220211-CN-1008-square

Een veelgestelde vraag bij het overwegen van een bio-ethanol haard is of de haard geuroverlast veroorzaakt. Logischerwijs wil je geen onaangename geuren in huis hebben. Met de automatische bio-ethanol haarden van Decoflame is er vrijwel geen geur of geuroverlast.

Decoflame - Bio ethanol haard - design sfeerhaard - Automatische hangende biohaarden

De brandduur van bio-ethanol haarden kan variëren, afhankelijk van de grootte van de brander en de capaciteit van de brandstoftank. Daarnaast kunnen verschillende factoren van invloed zijn op de brandduur van de haard, zoals de intensiteit van de vlam.

4_hybrid-square (6)

Bio-ethanol haarden van Decoflame bieden voordelen ten opzichte van traditionele houthaarden of gashaarden. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle sfeerhaard, een milieuvriendelijk alternatief voor een traditionele haard of op zoek bent naar het gemak van een haard zonder rookkanaal, Decoflame heeft de oplossing.

Decoflame_(6_van_35)

Het gebruik van een Decoflame bio-ethanol haard is simpel. Of je nu kiest voor een handmatige of automatische bio-ethanol haard, Decoflame biedt een uitgebreide handleiding en instructies om je op weg te helpen.

Decoflame - Bio ethanol haard - Contact 2

Een bio ethanol haard heeft echt vuur en geeft zeker warmte af. Over het algemeen kun je rekening houden met een gemiddelde warmtestijging van 1 á 2 graden (afhankelijk van de ruimte). Decoflame bio-ethanol haarden kunnen daarom worden gebruikt als een aanvullende warmtebron.

Handmatige inbouw bio ethanol haard

Een groot voordeel van de automatische bio ethanol haarden van Decoflame is dat ze makkelijk te gebruiken zijn. Met behulp van een afstandsbediening of onze smartphone-app kan je de vlamhoogte regelen en de haard aan- en uitzetten. Dit betekent dat je vanuit het comfort van je bank of luie stoel de perfecte sfeer kunt creëren.

Decoflame - Bio ethanol haard - design sfeerhaard - Project Amstelveen 3

Bio-ethanol haarden worden steeds populairder als alternatief voor traditionele open haarden. Een van de grootste voordelen van een bio-ethanol haard is dat er geen rookkanaal nodig is. Daardoor kun je ze in verschillende ruimtes plaatsen.

Decoflame is een Deens producent van hoogwaardige bio ethanol haarden. Custom-made design, automatisch bedienbaar

Een bio ethanol haard is het milieuvriendelijke alternatief voor een open haard of gashaard. De brander van deze haard verbruikt alleen het CO2-neutrale bio-ethanol.

Een inbouw bio ethanol haard die aanstaat

Volledig op afstand te bedienen, voorzien van onze gepatenteerde technologie

Handmatige inbouw bio ethanol haard

Haarden met een handmatige bio ethanol brander zijn bijna overal te plaatsen

Maatwerk bio ethanol haard die aanstaat in custom meubel

Ontwerp, samen met onze adviseurs, een unieke bio ethanol inbouwhaard

Hybride bio ethanol haard speciaal ontwikkeld door Decoflame

Onze hybride sfeerhaard creëert virtuele vlammen met alleen elektriciteit en water