Decoflame

Deense innovatie, Nederlandse kwaliteit.

Jos Harm B.V.

Jos Harm heeft alle expertise in huis om optimale functionaliteit te koppelen aan de stijl van uw interieur.

Zorgvuldig advies en technisch vakmanschap, maken dat u jaar in jaar uit onbezorgd plezier van uw haard heeft. Want achter ieder fraai vormgegeven vuurplaats schuilt liefde voor het vak en kennis van materialen, bewerkingstechnieken en bouwkundige toepassingen.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom op de Johan van Hasseltweg 45 te Amsterdam Noord.

Brandende inspiratie

Decoflame is een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige bio-ethanol haarden en werd in 2008 gelanceerd door de ontwerper Kjell Thomsen. Het hoofdkantoor van Decoflame is de fabriek waar alle haarden zorgvuldig worden gemaakt en getest. Dit is de grootste showroom van Scandinavië met meer dan 30 tentoongestelde bio-ethanol haarden en de kantoren.

Passie

We brengen passie in alles wat we doen. Onze passie is wat de schoonheid van de ervaring van onze klanten creëert. Door onze oprechte toewijding en professionele expertise helpen we onze klanten om hun wensen te realiseren door het hoogst mogelijke niveau van klantenservice te bieden.

Trots

We zijn er trots op producten van waarde, de hoogste kwaliteit en veiligheid te creëren en nieuwe normen te stellen voor productprestaties. Door trots te zijn op alles wat we doen, zorgen we ervoor dat we onze klanten fascinerende ervaringen blijven bieden.

Doorzettingsvermogen

We zijn volhardend in onze toewijding aan uitmuntende producten en diensten en onze toewijding om een ​​gezond en duurzaam bedrijf op te bouwen. We doen dit door ons te concentreren op het omzetten van onze rauwe ambitie in werkelijk prachtige ervaringen voor onze klanten.